Prezentowany produkt Cyrkulator do wolnego gotowania Sous Vide CHEF AT HOME NMSV-01 kupisz w sklepie MediaExpert.
Sous Vide CHEF AT HOME pozwala gotować smacznie, zdrowo i perfekcyjnie. To urządzenie przeznaczone dla wszystkich ceniących smak i jakość przygotowywanego jedzenia. Do niedawna technika Sous Vide* dostępna była tylko dla restauracji. Od dziś możesz zostać szefem kuchni w swoim domu. To bardzo proste! W 3 prostych krokach możesz osiągać rezultaty jak w najlepszych restauracjach na świecie: 1. Wstaw Sous Vide CHEF AT HOME do dowolnego naczynia napełnionego wodą (np. garnka) i ustaw odpowiednią temperaturę. 2. Włóż mięso, rybę lub warzywa do worka wraz ulubionymi przyprawami i zanurz worek z jedzeniem w wodzie 3. Voila! Ciesz się smakiem i aromatem Zostań szefem kuchni w swoim domu już dziś! S ous Vide marki CHEF AT HOME to pierwsze na Polskim rynku urządzenie, które mieści się do szuflady w kuchni. Możesz je zabrać ze sobą na wakacje, ponieważ zajmuje bardzo mało miejsca. Jednocześnie jest tak wydajne, że z powodzeniem pracuje w restauracjach. Jakość wykonania i ergonomia powodują, że każdy kto go zabaczy musi go mieć. Model NMSV-01 jest ceniony przez profesjonalnych kucharzy, sportowców, ludzi dbających o zdrowie oraz rodziny z dziećmi. - Łatwy w użyciu - Doskonała jakość - Energooszczędny - Przenośny - Precyzyjny - Gwarancja jakości Pstrąg łososiowy sous vide z cukinią i szpinakiem - gotuje Adriana Marczewska Składniki: - pstrąg łososiowy - cytryna - tymianek - cukinia - czosnek - szpinak - oliwa - sól/ pieprz - kiełki Przepis: Filety pstrąga łososiowego pakujemy do worka razem z plasterkiem cytryny, łyżką oliwy i gałązką tymianku.Gotujemy 35 minut w 45 stopniach. Kroimy cukinię za pomocą obieraczki do warzyw na cienkie plasterki. Na rozgrzaną patelnię dodajemy masło, czosnek w plasterkach, cukinię i szpinak. Na koniec dodajemy sól i pieprz. Zamiast masła możemy skropić warzywa olejem sezamowym lub z pestek dyni. Ugotowaną rybę wyjmujemy z worka. Doprawiamy mięso solą i pieprzem. Układamy wszystkie składniki na talerzu. Smacznego! Ps. Ten przepis idealnie sprawdzi się do innych ryb jak łosoś lub dorsz. * Technika Sous Vide to gotowanie zapakowanej w worek żywności w wodzie w niskiej, precyzyjnie kontrolowanej temperaturze ( Proces gotowania i niska temperatura obróbki, sprawiają, że gotowany produkt jest bardzo delikatny, a wydobywany smak wyrazisty. W przeciwieństwie do tradycyjnego gotowania, podczas którego witaminy, minerały i aromaty są wypłukiwane z żywności, gotowanie metodą sous vide zachowuje wszystkie składniki odżywcze w potrawie, wydobywa aromat oraz intensyfikuje doznania smakowe..
Wierzymy, że oferta marki CHEF AT HOME spełni Twoje oczekiwania. Jeżeli jednak nie jesteś przekonany do zakupu sprawdź inne produkty z kategorii małe agd do kuchni oraz przygotowane przez nas zestawienia z najpopularniejszych sklepów internetowych.